„Убисофт“ за празнике поклања "World in Conflict" и "Assassin's Creed"

Како би прославио десетогодишњицу својих изузетно популарних франшиза, „Убисофт“ је одлучио да у децембру омогући љубитељима да бесплатно скину "World in Conflict: Complete Edition" и "Assassin's Creed: Black Flag" за рачунаре.

На званичном сајту „Убисофта“, компанија нуди свима да скину ове две видео-игре током ограниченог временског периода у децембру.

Прва на реду је стратегија World in Conflict: Complete Edition, за коју је празнична акција већ почела и трајаће до 11. децембра. Игра је смештена у паралелни временски ток у 1989. години када увелико траје трећи светски рат.

Са друге стране, за свакога ко није поклоник стратегијског жанра и воли мало више акције, „Убисофт“ нуди Assassin's Creed: Black Flag, који ће бити доступан од 11. до 18. децембра.

Наставак култне франшизе смештен је у 18. век, а играчи воде Едварда Кенвеја, пирата који покушава да се пробије у жестокој конкуренцији на Карибима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво