Фрижидер који вам јавља шта да купите

Списак за куповину, макар када је реч о намирницама које се чувају у фрижидеру, уз „Самсунгову“ звезду кухиње више вам неће бити потребан.

„Самсунгов“ фрижидер опремљен камерама сам прави „шелфије“, то јест селфије онога што се у том тренутку налази на полицама (shelf, то јест полица и селфи) и шаље власнику на телефон.

Модел Samsung Family Hub представљен је пре годину дана, а уређај је сада постао хит.

Идеја је да презапосленим власницима уређај шаље информације о томе шта има од намирница у њему како се храна не би нагомилавала, бацала или, с друге стране, да власници не би заборавили да купипе оно што им је потребно.

Такође, фрижидер предлаже рецепте, пали и гаси рерну. Уређај има три камере које фотографишу полице сваки пут када се врата затворе и аутоматски их шаље на мобилни телефон власника.

Камере се налазе при врху, у средини и на дну врата, а фотографије направи секунд пре него шо се угасе светла на фрижидеру.

Они који желе Samsung Family Hub морају да издвоје око четири и по хиљаде евра.

На тржишту постоји и повољнија верзија коју производи „Бош“. За око 1.066 евра власник може да очекује само две камере, али и упозорење уколико су врата остала отворена.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво