Јапанци направили јастук који имитира љубимца када га мазите

За све који воле осећај мажења мачке или пса, али из неког разлога не могу да их имају, јапанска компанија „Јукај енџиниринг“ смислила је решење – округли јастук са механичким репом, који реагује на мажење попут правог љубимца.

„Репови, комуникациона 'алатка' која не захтева речи“, речи су на почетку видео-снимка у којем компанија представља „кубо“, свој најновији изум.

Чим се јастук помази, реп почиње да се помера. Штавише, зависно од тога како се мази, реп ће се померати различитим брзинама и путањама.

„Кубо“ се очекује да ће коштати 100 долара када се буде појавио у продаји 2018. године. Имаће батерију која може да издржи осам сати са могућношћу пуњења путем УСБ и долазиће у две боје - сивој и браон.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво