„Инстаграм“ уводи нову опцију зарад веће приватности?

Популарна друштвена мрежа „Инстаграм“ ускоро би требало да уведе нову опцију, на основу које ће корисници моћи да створе листу најбољих пријатеља међу којима је приватност загарантована.

Путем опције Инстаграм фејворитс, одабрани корисници унутар групе моћи ће међусобно да деле фотографије и видео-снимке који ће бити доступни само њима. На тај начин, не морају сви пратиоци да виде садржаје које желите да покажете само добрим пријатељима.

Према мишљењу технолошких стручњака, та опција би могла у потпуности да промени начин коришћења Инстаграма.

Опција фејворитс би могла да створи све већи број приватних група које ће делити заједничке садржаје. Корисник који креира групу моћи ће у било којем тренутку да дода чланове у групу, као и да их уклони, што поприлично подсећа на Фејсбукове затворене групе.

Лист Верџ наводи да се на новој опцији врше тестирања већ више од годину дана. Инстаграм ју је тестирао на мањем броју људи, али, како додаје Верџ, изледа да ће ускоро бити доступна за све кориснике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи