За „Инстаграм“ вам више не треба интернет

Друштвеној мрежи „Инстаграм“ корисници ће ускоро моћи да приступе и без интернета, најављено је на „Фејсбуковој“ конференцији „Еф-8“. Корисници „Андроида“ у неким деловима света већ могу да сурфују „Инстаграмом“ без интернета, а ускоро ће та могућност бити доступна свима.

На конференцији „Еф-8“ (F8), компанија „Инстаграм“ објавила је да је направљена подршка за коришћење већине опција те друштвене мреже без приступа интернету. Нова опција засад је доступна на Андроиду, оперативном систему који се претежно користи у земљама у развоју, пише портал Тech crunch.

Бројна унапређења очекују се у наредним месецима, а из „Инстаграма“ откривају да истражују опције и за кориснике система "iOS".

Корисници ће тако без приступа интернету моћи да виде садржај који је учитан на апликацији до тренутка када је телефон имао интернет везу. Тај садржај ће моћи да лајкују, коментаришу или сачувају, а моћи ће да се прикључе праћењу других профила или да престану да их прате – као да су онлајн.

Следећи пут када телефон приступи интернету, Инстаграм ће обавити сваку од задатих радњи.

број коментара 7 пошаљи коментар
(субота, 22. апр 2017, 09:45)
anonymous [нерегистровани]

Бзззззз....

Открили топлу воду и рупу на саксији. Али важно је да докони седе по неким конференцијама и да новине трпају бомбастичне наслове. И да Андроид користе сиротани. Па и у наскупљем ауту ако немаш безина можеш да седиш, притискаш дугмиће, па и да спаваш. Али да се возиш - нећеш, док не наточиш. Нека су нам они само тако лепи и паметни, па да се ми овде у суботње јутро спрдамо са њима.

(субота, 22. апр 2017, 07:58)
anonymous [нерегистровани]

koja glupost

Instagram je ovo "čudo" objavio samo da bi malo skrenuo pažnju na sebe inace je objava čista prevara , sad ce verovatno da kešira ogromnu količinu podataka dok ne zauzme svu memoriju u fonu

(петак, 21. апр 2017, 23:12)
anonymous [нерегистровани]

Zakonom zabraniti PR!

Ono što se ovde kaže jeste da je program moguće pokrenuti bez Interneta. I možete da klikćete po njemu kako i šta hoćete, ali dok se ne povežete na Internet to nema nikakvog značaja, naravno. Dakle, ovo je "svetsko čudo" koje u stvari radi kao i bilo koji drugi program. Recimo, bilo koji e-mail program. Pokrenete ga, imate arhivu svih poruka od kada je kompjuter poslednji put imao vezu sa serverom. Možete da radite sa tim porukama šta god hoćete. Možete i da napišete nove, program će samo da kaže da ne može da kontaktira server. Kada bude mogao, poslaće (i primiće nove). Dakle, nešto što postoji više od 25 godina, oni ovde prikazuju kao nešto novo Ali, takav je i ceo Facebook. Verovatno se spremaju da uskoro uvedu opciju da napišete nešto o sebi, čak i ako ne znate šta!

(петак, 21. апр 2017, 21:27)
anonymous [нерегистровани]

Pristup instagramu telepatijom?

Verovatno se misli na pristup instagramu telepatijom. A onda ce posle instagram da pocne da cita misli korisnika.

(петак, 21. апр 2017, 14:48)
anonymous [нерегистровани]

?!

Koja gomila gluposti na jednom mestu. Bez interneta radi i sad sve sto je kesirano na telefonu, a u nekom momentu je internet morao biti dostupan da bi se te slike skinule tako da je naslov totalno obmanjujuci.

S druge strane, Android se koristi u zemljama u razvoju? Znaci Amerika i Juzna Koreja su zemlje u razvoju?

(петак, 21. апр 2017, 14:29)
anonymous [нерегистровани]

Бесплатно?

Ништа није бесплатно. Само је питање ко плаћа...

(петак, 21. апр 2017, 13:48)
anonymous [нерегистровани]

ja

Oduvek sam govorio da ce internet u bliskoj buducnosti biti besplatan.