Фаталан исход пуњења телефона у купатилу

Ричард Бул из Лондона преминуо је од струјног удара док се купао. Кривац за то је његов пуњач за „ајфон“ који је упао у каду док је био укључен у струју, саопштио је патолог. Његова смрт је заведена као несрећа, а патолог планира да пошаље извештај „Еплу“ како би спречио да се тако нешто деси још неколико у будућности.

Стручњаци за безбедност већ су упозоравали на опасност од пуњења телефона и других уређаја близу воде.

Бул је укључио пуњач у утичницу у ходнику испред купатила и ставио га на груди док је користио телефон лежећи у кади, навели су британски медији.

Несрећни Британац претрпео је тешке опекотине на грудима, руци и шаци када је пуњач дотакао воду.

Помоћник главног патолога, доктор Шин Камингс, који је обавио преглед, послаће осим извештаја и апел „Еплу“ како би се избегли такви случајеви у будућности.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво