„Ха-Те-Це“ представио моделе "U Ultra" и "U Play"

Компанија „Ха-Те-Це“ представила je два нова модела паметних телефона – "U Ultra" и "U Play", који долазе са изузетно танким кућиштем, резултатом двогодишњег развоја.

„Ха-Те-Це“ представио моделе "U Ultra" и "U Play" „Ха-Те-Це“ представио моделе "U Ultra" и "U Play"

Нови модели садрже интелигентни софтвер који свакодневно учи на основу коришћења телефона, назван HTC Sense Companion. За добре фотографије, Селфи панорама омогућава снимање широкоугаоних фотографија.

"HTC U Ultra" са другим екраном на горњем делу телефона приказује обавештења без прекидања тренутне активности и комуницира са уграђеном вештачком интелигенцијом.

Тај модел стиже и са уграђена четири микрофона који чекају на гласовну активацију. На тај начин, могуће је активирати телефон и са велике удаљености. Екран је величине 5,7 инча, главна камера има 12 мегапиксела HTC UltraPixel 2, а предња 16 мегапиксела са модом UltraPixel.

Модел "U Play" има екран величине 5,2 инча, са главном и предњом камером од 16 мегапискела. Интелигентне слушалице, које стижу у пакету, прилагођавају се слуху и уклањају буку из околине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво