Најбољи светски програмери у Кини и Русији

Сајт "HackerRank" објавио је анализу која показује у којим земљама се крију најбољи програмери на свету, а на основу резултата је најбоље пласирана Кина, затим следе Русија, Пољска, Швајцарска, Мађарска и Јапан.

На последња четири места су Тајван, Француска, Чешка и Италија, док су САД и Индија оствариле прилично скроман резултат у наведеној анализи.

Анализирајући брзину и тачност којом корисници решавају изазове, HackerRank је анализирао рад 1,5 милиона појединаца, пише Бизнис инсајдер.

HackerRank је сајт за бесплатно програмирање који омогућава програмерима да усаврше своје вештине решавањем разних изазова.

Анализа показује које су земље најбоље, које врсте изазова су међу учесницима најпопуларније, које земље доминирају у поједином изазову као и које програмске језике корисници преферирају с обзиром на земљу из које долазе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво