Да ли 7. септембра стиже „ајфон 7“?

Америчка компанија „Епл“ послала је данас позивнице за презентацију производа 7. септембра када треба да представи нови модел „ајфона“.

Као што је и уобичајено, у „Епловој“ позивници се не наводи готово ништа више од места и датума догађаја који ће почети у Сан Франциску у 10 часова по локалном времену (19 часова по централноевропском времену).

Датум се, међутим, подудара са периодом када технолошки гигант сваке године представља нове моделе „ајфона“, да би стигли на тржиште на време за новогодишње и божићне куповине.

Према гласинама које круже већ месецима, једна од новина уређаја који су медији већ назвали „ајфон 7“ биће изостанак утичнице од 3,5 милиметара у коју се традиционално укључују слушалице.

Тиме ће корисници бити приморани да инвестирају у бежичне блутут слушалице или да користе адаптер за прикључак Лајтнинг (Lightning) који већ служи за пуњење.

Компанија са заштитним знаком јабуке могла би такође овом приликом да обелодани друге усавршене производе као што je њен сат „eпл воч“ (Apple Watch).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи