Читај ми!

"South Park: The Stick of Truth" пун погодак!

Уколико сте икада замишљали или желели да видите како изгледа када Картмен и Кајл воде краљевства и ратују међусобно, онда мишеве, тастатуре и џојстике у руке, јер "South Park: The Stick of Truth" за два дана стиже у Европу. У САД је већ изашао, и сви имају само речи хвале.

Откад се први пут појавио на малим екранима 1997. године, South Park је привукао огроман број обожавалаца и постао један од култних цртаних телевизијских серијала. Већ дуже време се прича и о видео-игри, која већ стигла у САД. Прве реакције су фантастичне.

Замишљена као RPG (Role play game) South Park: The Stick of Truth у себи има све омиљене ликове популарног серијала. Игра прати долазак новог дечака у град у његовим напорима да стекне пријатеље.

Ипак, његов задатак за што бољим уклапањем увлачи га у рат између Картменовог (људског) и Кајловог (вилењачког) краљевства.

Критичари већ на сва уста хвале игру, а сви који су имали прилике да је пробају посебно су похвалили хумор у аутентичност ликова.

Руку на срце, ово и јесте најбитније пошто се South Park током година одвојио од осталих сличних програма баш због те две ствари.

South Park: The Stick of Truth се за два дана појављује у Европи, а биће доступан на десктоп рачунарима, Playstation 3 и Xbox 360.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво