Читај ми!

"HTC": Кајаћете се ако купите „Самсунгов ханзапласт“!

Корпорација "HTC" хитро је послала поруке потенцијалним купцима „Самсунговог“ модела "S5", којима жели да их поколеба и натера да сачекају 25. март, када се појављује њихов "One 2".

„Прозивка и спуштање“ су изгледа постали неизоставно оружје у свим кампањама, па и технолошким.

Само неколико часова након синоћњег гламурозног „Самсунговог“ представљања новог модела "Galaxy S5" у Барселони, на Твитеру се огласио други гигант, "HTC", са две поруке упућене онима који планирају да купе управо модел "S5".

У првој пише да ће сви купци овог паметног телефона зажалити што су га купили и поред ове поруке су додали датум 25. март.

Наиме, тог дана ће "HTC" у Лондону и Њујорку представити наследника модела "One", једног од најбољих прошлогодишњих паметних телефона.

У "HTC"-у верују да ће "Оne 2" бити много бољи и корисницима занимљивији од новог „Самсунговог ханзапласта“.

Зашто ханзапласта?

Зато што је Џејсон Мекензи, директор тајванске компаније, ретвитовао синоћ слику на којој се  "S5" пореди са ханзапластом.

У другој поруци се надају да ће купци бити спремни да се „надограде“ новим "One" моделом.

Иначе, "One", прошлогодишња "HTC"-oва перјаница, има 4,7-инчни "Full HD" eкран и "Ultra" камеру од четири мегапиксела, а од наследника се очекује још већи екран, боља камера и бољи процесор, можда чак и исти какав је у "Galaxy S5".

С обзиром на то да продаја „Самсунговог“ модела почиње 11. априла, а да ће "HTC" свој модел представити много раније (25. марта), сви који купују нови телефон имаће доста времена за размишљање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи