Читај ми!

"500L Beats Edition", компонован од стране Др Дреа!

Специјалну верзију модела „500Л“, под називом „битс едишн“, „крштену“ по сјајном "Beats" аудио систему који је одликује, веровали или не, креирао је Др Дре!

„Фијат“ је представио нову специјалну серију „500Л битс едишн“ (Beats Edition) која рационализује понуду новим бојама, унутрашњим облицима и опционим изборима за нове чланове породице „500“.

У питању је посебан модел „500Л трекинга“ који је развијен у сарадњи са познатим америчким репером и продуцентом Др Дреом и директором музичке куће "Geffen A&M Records", Џимијем Ајавином.

Споља, „Фијат 500Л битс едишн“ карактеришу два тона сиве и црне – мат или сјајне, наглашене црвеним и сатенским хромираним елементима за модеран, светски изглед.

Уз црвене линије на ретровизорима, мат црне фелне од 17 инча, ту су и црвене кочионе чељусти које се иза њих скривају.

Исти стил је заступљен и унутра, „потпуно црно“ окружење и црна облога новом врстом текстила и еколошком кожом са црвеним штеповима.

Ова верзија се може похвалити и квалитетним "Beats" аудио системом, по чему је и добила назив, развијеним посебно за овај модел.

Поред „Битс“ едиције, „Фијат“ је истовремено представио и два нова мотора за „500Л“ - 1,6-литарски турбодизел мултиџет (Multijet) од 120 коњских снага, као и 1,4-литарски ти-џет (Т-Јет) турбо бензинац, исте снаге.

Уз то, приказан је и „500Л бизнис“ (500L Business) који долази у тзв. венеција блу металик боји, а поседује нови ентеријер израђен у комбинацији коже и тканине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво