Читај ми!

„Твитер“ мења изглед налога

Налози на Твитеру биће редизајнирани. Један од уредника сајта "Mashable", Мет Петронцио, каже да га нови изглед подсећа на "Фејсбук" и "Гугл плус".

Један од уредника сајта Mashable, Мет Петронцио, каже да је његов Твитер налог претрпео велике измене, па очекује да је то у склопу великог редизајна.

Тако је главна слика са личним детаљима померена у горњи леви ћошак, док се испод ње нашао простор за Твитове, фотографије и видео-снимке.

Ту се и даље налази део на ком се наводи кога пратите и ко вас прати.

Твитови су сад далеко већи и прегледнији. Мет каже да када је гледао налоге других људи, они су такође попримили нови изглед.

Иначе, овакво и слично тестирање измена је уобичајена ствар када је компанија „Твитер“ и питању.

Свака измена и нова функције на овај се начин увек тестирају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво