Читај ми!

„Самсунг“ отпакује "galaxy s5"

Крајем фебруара „Самсунг“ ће највероватније представити нови "galaxy s5". Компанија је на Твитеру поставила позивницу на своју конференцију у Барселони 24. фебруара, а многи сматрају да ће тада и представити наследника "s" серије.

Званично представљање новог "galaxy s5" могло би да се деси 24. фебруара. „Самсунг“ је на Твитер поставио поруку са позивом за њихово учешће на Светском конгресу мобилне технологије у Барселони.

„Самсунг“ ће учествовати првог дана у оквиру свог "Unpacked" догађаја. Јужнокорејска компанија традиционално приликом тих конференција представља нове уређаје.

О „Самсунговом“ новом чеду се не зна много. Очекује се да ће се физички разликовати од свог претходника, који, када је изглед у питању, није био другачији од модела из 2012. године.

„Када смо прелазили са 's3' на 's4' реакција купаца и тржишта није била сјајна зато што се два модела нису физички разликовала“, каже Ли Јанг Хи из „Самсунга“.

Очекује се да ће и нова верзија паметног сата "galaxy gear" бити представљена на истом догађају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи