Читај ми!

„Фудини“, кухињски Худини!

Будућа звезда кухиње је „Фудини“, невероватни три-де штампач који прави све што пожелите! Захваљујући њему више никада нећете видети кухињу посуту брашном или имати руке улепљене тестом. И то без обзира на то да ли сте пожелели пицу, колаче или макароне!

Будућност је стигла! Макар будућност у кухињи. Већ 2014. године на британском тржишту наћи ће се три-де штампач који „елиминише потребу за кувањем“!

Током недавног тестирања у организацији британског листа Дејли мејл (Daily Mail), невероватна справа показала је да може одлично да одговори на потребе гладног подносиоца захтева.

Магични апарат добио је име у складу са оним што ће учинити за куварице. Творци „Фудинија“ поиграли су се речима и направили кованицу од енглеског food (храна) и Худини (Хари Худини је чувени амерички илузиониста с краја 19. и почетка 20. века).

Веровали или не, сав „тежак“ посао завршио је три-де штампач, машинa која ће заувек променити начин припреме хране.

„Ово је много више од доброг штоса. Последњу револуцију у кухињи направила је микроталасна пећница. Уверени смо да ће 'Фудини' направити сличан бум“, рекла је Линет Куксма из фирме "Natural Machines".

Ова компанија до средине наредне године планира да обаспе британско тржиште револуционарним кухињским апаратом. Цена ће бити 835 фунти (око 1.000 евра).

А идеја је сјајна. Пожелите свежу пицу и само је одштампате!

Све што треба да урадите је да на дисплеју осетљивом на додир одаберете шта тачно желите и гледате како машина штампа савршен круг теста које се аутоматски прекрива кечапом а затим и сиром.

Нема просутог брашна по целој кухињи, нити руку улепљених тестом. Само ставите у рерну оно што је „Фудини“ направио и печете 10 минута.

Будућа звезда кухиње исто ће вас задовољити и када пожелите макароне или вам падне на памет да су равијоли боља идеја.

Све што следи је термичка обрада у рерни, микроталасној или обичној, или на рингли. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи