Читај ми!

Ко пре „галаксију“, њему девојка

Нова реклама за "galaxy gear" показује да ће вам паметни сат-телефон, осим свих технолошких предности које пружа, помоћи и у љубавном животу.

У „Самсунговом“ свету, изгледа да је, најбржи пут до женског срца је путем galaxy gear паметног сата. У новој реклами два младића се током вожње на жичари боре за наклоност девојке која седи између њих.

Један младић има galaxy gear, док други нема и, наравно, због тога осваја пажњу девојке.

Током скијања, а касније током дружења у оближњем бару показује све предности паметног сата јужнокорејског џина.

Реклама долази након што је „Самсунг“ усвојио маркетиншки буџет од 14 милијарди долара, што и није толико чудно пошто је 2012. године потрошио 4,3 милијарде долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво