Читај ми!

Дуга у купатилу

Доскоро се појављивала само на списковима феноменалних поклона за драге особе. Током ове сезоне празника, међутим, упућени тврде да треба да је купите себи и претворите купатило у дискотеку. То је ручица за туш која светли попут дуге!

Претворите своје купатило у дискотеку! Крајње је време да себе обрадујете оним што сте претходних година гледали (и куповали) за друге.

Ручица за туш која приликом употребе светли у бојама дуге (Rainbow shower head), или глава туша, често су се претходних година јављали као идеја за рођендански поклон или ситница којом треба обрадовати драгу особу за празнике.

Нема разлога, тврде упућени, да ваше туширање не добије нову колор-димензију.

Разведрићете моментално и најтмурнија јутра захваљујући ЛЕД-технологији уграђеној у туш-апаратуру.

Боје у купатилу мењају се како се мења температура воде. Да је вода веома топла знаћете јер ће преовладавати црвени тонови, ако је топла сијаће пинк и љубичаста, док плава и тамноплава упућују на даље хлађење. У каду не улазите уколико видите зелено, вода ће бити ледена.

Притисак „пали“ боје тако да не морате да бринете о мењању батерија, нити да страхујете од струјног удара.

Постоји и неколико разлога да, ипак, не уносите у свој дом овако нешто.

Прво, могуће је да нећете моћи да дођете на ред да уђете у купатило, а друго, десиће вам се да нећете желети да се туширање заврши па није искључено да ћете почети да касните на посао.

Просечан век трајања светлосних ефеката из туша креће се око три године. Кошта око 15 евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара