Читај ми!

„Кликнула“ судбоносно „да“

Роберт Финк смислио је сјајан начин да запроси своју девојку Ејнџел. Пошто су обоје велики љубитељи видео-игара, Роберт је дизајнирао једну, на чијем крају, када витез спасе принцезу, поставља девојци судбоносно питање. Довољно је рећи да се све добро завршило.

Просидба никада није лак потез, а оригиналних начина све је мање. Ипак, Роберт Флинк, уметник који ствара тродимензионалне анимације, смислио је сјајан начин да својој девојци постави судбоносно питање.

Финк је одлучио да искористи своју машту и умеће и направи видео-игру коју је дао својој девојци Ејнџел да испроба.

Ни мање ни више него пет месеци му је требало за ово, а његова девојка морала је да води витеза и прикупи делове златног прстена како би спасао принцезу, а на крају је изашло питање: „Да ли ћеш се удати за мене?“.

Како би био сигуран да Ејнџел ништа не посумња, Роберт је ангажовао њену фирму "Super Genius Studios" да јој повери задатак да испроба видео-игру. У соби у којој је тестирање трајало постављене су камере да би Роберт знао када да уђе и изненади је.

„Тражио сам дуго и одолео многим опасностима тражећи своју једину. Свим срцем верујем да сам је нашао. Тебе, Ејнџел Вајт. Да ли би ми учинила част да ми будеш жена?“, гласила је порука на крају игре.

Када је одлучила да притисне „да“, Роберт је већ био поред ње и клечао.

Млади уметник каже да је од када је први пут угледао Ејнџел знао да је она права.

„Прва мисао која ми се јавила када сам је видео била је да је прелепа и да игра видео-игре, одмах сам пожелео да се оженим њом“, објаснио је Роберт.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи