Читај ми!

"Fallout 4" се сели у Бостон!

Чињеница да је најава за "Fallout 4", која се последњих дана појавила на интернету, била лажна разочарала је многе обожаваоце. Међутим, сајт "Котаку" дошао је до информација да се четврти део култне игре стварно прави и да ће радње бити смештена у Бостон.

Након што су се многи разочарали јер се испоставило да је интернет страница са најавом Fallout 4 била лажна, сајт Котаку дошао је до информација које ће смирити све љубитеље ове култне игре.

Четврти наставак приче о постапокалиптичном свету се увелико прави, а радња ће бити смештена у Бостону, пише Котаку.

Како наводи сајт, документи до којих су дошли показују да је прича већ смишљена, као и неки ликови.

Упркос томе што се на документима директно не спомиње Fallout 4, Котаку истиче да је готово сигурно да се ради о наставку RPG саге, пошто се у њима наводе многе информације карактеристичне за Fallout.

„Рат. Рат се никада не мења“, класична је уводна реченица која се користила у претходна три дела, а неколико пута се спомиње и документима до којих је Котаку дошао.

Такође, на развоју игре ради студио "Bethesda", који је радио и на трећем делу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи