Читај ми!

Гуме које могу да издрже метак!

Научници већ деценијама покушавају да развију гуме које нису напуњене ваздухом. Последњих година све се више напредује на том пољу, а ускоро ће коначно моћи и да се набаве! "Terrain Armor" могу да поднесу пробадање ексерима, а неће издати власника ни након што су погођене хицем из пушке великог калибра.

Безваздушне гуме можда ће потпуно преобразити транспорт. „Поларисово“ возило "WV850 H.O." прво је на које су стављене нове безваздушне гуме.

Гуме "Terrain Armor" су у стању да поднесу велика оптерећења захваљујући структури налик на пчелиње саће, која одолева скоро сваком терену, али и препрекама.

На тестовима су нове гуме пробадане великим ексерима и клиновима, а након тога су издржавале још 1.500 километара.

Осим тога, у гуме је пуцано пушком калибра 12,7 милиметара, а након тога су издржале још 500 километара пута.

Продаја гума почиње следећег месеца, а цена ће им бити 15 долара за пар.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво