Читај ми!

Одличан старт „Плејстешна 4“

Милион примерака „Плејстешна 4“ нестало је са полица првог дана продаје у САД и Канади. У „Сонију“ су презадовољни успехом, посебно узимајући у обзир да у петак почиње продаја „Xbox One“.

„Сони“ је објавио да је већ продао милион примерака Плејстејшна 4. Нова конзола је у продаји од петка, а из јапанске компаније кажу да су презадовољни успехом.

Андре Хојс из „Сонија“ каже да очекује да се ентузијазам купаца настави, пошто ће за две недеље конзола почети да се продаје и у Европи и Латинској Америци.

И произвођачи игара трљају руке, пошто рекордна продаја Плејстејшна 4 показује да је светско тржиште потрошачке електронике итекако здраво.

Плејстешн 4 ће у петак добити конкуренцију, пошто се у трку укључује Xbox One.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи