Читај ми!

„Плејстејшн 4“, коначно!

Дуго очекивани „Плејстешн 4“ освануо је на полицама продавница. Редови и гужве су неизбежни јер милиони желе да се први докопају играчке конзоле нове генерације. „Плејстејшн 4“ добио је изузетно добре критике, а купци ће уз њега добити и 26 игара.

Плејстејшн 4 појавио се у продаји. „Сони“ је преко интернета уживо преносио централну манифестацију лансирања конзоле нове генерације, а велике гужве су се формирале испред продавница технолошке опреме.

Добар показатељ колика је потражња јесте чињеница да се „Плејстејшн 4“ већ појавио на Ибеју за 10.000 долара, а на неким сајтовима цена је ишла и до 25.000 долара!

Прве коментари о новој конзоли већ пристижу, пошто су многи технолошки медији добили узорке да је испробају.

Већина хвали графику и контролере, наводећи да је уређај импресивних карактеристика.

Плејстејшн 4 покреће напредни осмојезгарни „јагуар“ процесор, осам гигабајта радне меморије, а за графику је задужена „АМД“-ова „звер“ са скоро два терафлопа. Уређај је опремљен хард диском од 500 гигабајта, омогућена је висока резолуција и ради на 60 фрејмова у секунди.

На конзоли не могу да се покрену игре купљене за Плејстејшн 3, али јапанска компанија је истакла да ће корисници за 10 долара моћи да унапреде већ купљене игре како би могли у њима да уживају и на верзији 4.

Контролер „Dualshock 4“, у односу на прошли „Sixaxis“, има уграђен тачпед, светлосни сензор и друге предности.

„Сони“ лансира нову конзолу са 26 игара, укључујући Killzone: Shadow Fall, Call of Duty: Ghosts и Assassin's Creed IV: Black Flag. Малопродајна цена је око 400 долара.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара