Читај ми!

Стиже телефон Tерминатор!

Компанија "LG Electronics" коначно је објавила мобилни телефон "G Flex" са закривљеним екраном. Јужнокорејски гигант направио неуништив екран, који се сам поправља, баш као робот будућности "Т-1000" из филма „Терминатор 2“.

Јужнокорејска компанија "LG Electronics" (LG) коначно је објавила мобилни телефон "LG Electronics" са закривљеним екраном, који, осим те фантастичне перформансе, може и сам да се поправља кад се изгребе, удари или оштети.

Информација да је апарат склон „самоисцељењу“ шокирала је јавност, а многи заљубљеници у технологију већ су револуционарни уређај упоредили са роботом из будућности "Т-1000",  који се појављује у чувеном научнофантастичном филму Терминатор 2, а чија је основна способност моћ регенерације.

Они сматрају да је управо тај лик био инспирација креаторима новог "G Flex".

Било је само питање времена кад ће "LG Electronics" званично да објави дугоочекивани смартфон, након што су се фотографије новог уређаја појавиле на интернету пре две недеље.

Компанија је на конференцији за медије објавила да је екран новог телефона, дијагонале шест инча, вертикално закривљен како би боље лежао уз лице корисника, што омогућава и да се његов микрофон додатно приближи устима. Ипак, оно што "G Flex" чини посебним јесте самоизлечив екран, чији је мистериозни еластични слој у стању да сам себе поправља од огреботина и оштећења насталих свакодневном употребом.

Та карактеристика екран телефона чини готово неуништивим. Званичници из јужнокорејске компаније нису даље коментарисали екран, као ни начин на који су успели да идеју спроведу у реалност.

Нови смартфон поседује и такозвано задње дугме, које је први пут виђено на хендсет уређају "G2" исте компаније, а које олакшава употребу телефона једном руком. Такође, опремљен је са две камере, главном од 13 мегапиксела и предњом од 2,1 мегапиксела, а софтверска иновација је опција QTheater, која омогућава бржи приступ фотографијама, сликама, видео-снимцима и Јутјуб клиповима директно са закључаног екрана.

Телефон "G Flex" биће доступан најпре у Јужној Кореји од новембра, и то по цени од 735 евра, а након тога "LG Electronics" ће обелоданити када ће се њихов најновији производ појавити и на полицама радњи широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се