Читај ми!

„Ајфон 6“ у септембру 2014. године?

Премијера нове, шесте генерације „ајфона“ биће у септембру 2014. године. Како преноси јапански сајт "Mac Fan" нови модел имаће за један инч дужу дијагоналу екрана, као и два пута јачу камеру од тренутно најновијих модела.

Шеста генерација „ајфонова“ изаћи ће у септембру следеће године и имаће за један инч (2,5 центиметара) дужу дијагоналу екрана од тренутних „5с“ и „5ц“ модела.

Јапански сајт Mac Fan наводи да ће се „Епл“ тиме прикључити тренду развиијања паметних телефона са већим екранима, али да, ипак, неће прећи границу и од „ајфона“ направити фаблет.

Резолуција екрана биће 1.920 са 1.080, што ће значити да ће имати 440 пиксела по инчу.

„Епл“ ће такође дизајнирати нови „ајфон“ да буде што тањи како би био у складу са њиховом жељом да буде што лакши за коришћење једном руком.

Упркос критикама неких технолошких стручњака према релативно малом екрану који „ајфони“ имају, „Епл“ неће стављати већи екран од пет инча. Такозвани фаблети, паметни телефони са великим екранима, постали су у последње време изузетно популарни.

Како се даље наводи, „ајфон 6“ ће вероватно имати камеру од 16 мегапиксела, што значи да ће она бити два пута јача него на тренутном моделу.

Осим спекулација за „ајфон“ каже се и да је „Епл“ врло близу закључивања договора са компанијом „Ел-Џи“ за прављење ОЛЕД екрана за „ајвоч“, који ће имати своју премијеру средином следеће године.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи