Читај ми!

Стивен Џерард и "Xbox One" вас зову

Америчка компанија „Мајкрософт“ направила је спектакуларну рекламу за своју играчку конзолу "Xbox One". Одбројавајући дане до њеног изласка, из „Мајкрософта“ желе да се што боље припреме, па су ангажовали звезде, попут фудбалера Стивена Џерарда и глумца Закарија Квинта.

„Мајкрософт“ је одлучан да у својој намери да се што боље припреми за новембарско лансирање конзоле Xbox One. Зато и не чуди што су у новој реклами „регрутовали“ имена попут фудбалера Стивена Џерарда и глумца Закарија Квинта.

У сјајно осмишљеној реклами, осим капитена Ливерпула и глумца из Звезданих стаза, појављују се и омиљени ликови из популарних видео-игара.

Порука рекламе за нову конзолу је позив људима (come on) да преко Xbox One уђу свет видео-игара у мултимедијалне забаве.

Иако из „Мајкрософта“ не откривају колико је реклама за Xbox One коштала, британски Гардијан наводи да је она највећи маркетиншки пројекат који је амерички џин икада предузео када је у питању њихова играчка конзола.

Стручњаци тврде да цифра сигурно прелази 100 милиона долара, ако се, поред трошкова самог прављења и ангажовања људи, урачунају и издаци које ће „Мајкрософт“ издвојити за њено емитовање широм света.

Ако се има у виду да тржиште играчких конзола последњих година све више расте и да су у питању милијарде долара, потез „Мајкрософта“ је потпуно разумљив.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво