Читај ми!

Нови „ајпедови“ стижу 22. октобра?

Ни полице нису стигли да попуне новим „ајфонима“, а у „Еплу“ већ гледају како да наставе јесењу офанзиву. Спекулише се да ће америчка компаније већ 22. октобра представити нове „ајпедове“, као и да раде на новом моделу са 33 центиментра дугачком дијагоналом.

Тек што су избацили нове „ајфонове“, а у „Еплу“ се спремају да свечано представе нови „ајпед мини“ и „ајпeд 5“. Прича се и да се у развоју налази и потпуно нови модел са 33 центиметра дугачком дијагоналом.

Према непотврђеним информацијама, представљање нових „ајпедова“ одржаће се 22. октобра, а у том случају у продаји би требало да се појаве 1. новембра.

Ово би уједно било и скоро годину дана откад је извршни директор „Епла“ Тим Кук представио прву генерацију „минија“.

Већ је било речи о дуго очекиваном представљању нових „ајпедова“, а често је помињан 15. октобар. Ипак, изгледа да ће се велики догађај одиграти недељу дана касније. 

Да буде занимљивије, истог дана ће и „Нокија“ представити своју нову „лумију 1520“ са 15 центиметара дугачком дијаголом.

Интернетом су већ процуреле фотографије које наговештавају како би таблети требало да изгледају.

Можда и најзанимљивија информација која се појавила јесте да „Епл“ изгледа ради на развоју новог модела са 33 центиметра дугачком дијагоналом.

Аналитичар „Барклија“ Бен Реицес каже да мисли да су наводи о новом моделу тачни, додајући да ће нови 64-битни „а7“ чип омогућити таквом таблету да буде истинска замена за лаптоп.

Према његовим речима, 64-битна архитектура омогућава више радне меморије што значи да ће без проблема моћи да се покрећу и меморијски захтевне апликације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво