Нови „ајпедови“ стижу 22. октобра?

Ни полице нису стигли да попуне новим „ајфонима“, а у „Еплу“ већ гледају како да наставе јесењу офанзиву. Спекулише се да ће америчка компаније већ 22. октобра представити нове „ајпедове“, као и да раде на новом моделу са 33 центиментра дугачком дијагоналом.

Тек што су избацили нове „ајфонове“, а у „Еплу“ се спремају да свечано представе нови „ајпед мини“ и „ајпeд 5“. Прича се и да се у развоју налази и потпуно нови модел са 33 центиметра дугачком дијагоналом.

Према непотврђеним информацијама, представљање нових „ајпедова“ одржаће се 22. октобра, а у том случају у продаји би требало да се појаве 1. новембра.

Ово би уједно било и скоро годину дана откад је извршни директор „Епла“ Тим Кук представио прву генерацију „минија“.

Већ је било речи о дуго очекиваном представљању нових „ајпедова“, а често је помињан 15. октобар. Ипак, изгледа да ће се велики догађај одиграти недељу дана касније. 

Да буде занимљивије, истог дана ће и „Нокија“ представити своју нову „лумију 1520“ са 15 центиметара дугачком дијаголом.

Интернетом су већ процуреле фотографије које наговештавају како би таблети требало да изгледају.

Можда и најзанимљивија информација која се појавила јесте да „Епл“ изгледа ради на развоју новог модела са 33 центиметра дугачком дијагоналом.

Аналитичар „Барклија“ Бен Реицес каже да мисли да су наводи о новом моделу тачни, додајући да ће нови 64-битни „а7“ чип омогућити таквом таблету да буде истинска замена за лаптоп.

Према његовим речима, 64-битна архитектура омогућава више радне меморије што значи да ће без проблема моћи да се покрећу и меморијски захтевне апликације.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 17. окт 2013, 02:00) - anonymous [нерегистровани]

Skupa igracka

Tek kada smo kupili iPad shvatili smo da je to samo jedna vrlo skupa igracka! Sve se svodi na to koliko ces da kupis od njiko iTune-a!