Читај ми!

"Galaxy Round" је иза угла

Два дана након што је „Ел-Џи“ најавио свој дебитантски уређај на пољу паметних телефона са закривљеним екраном, из „Самсунга“ стиже одговор - "Galaxy Round". Имаће дијагоналу екрана од 14,5 центиметара, а из јужнокорејске компаније кажу да заобљени екран пружа доста предности у односу на обичан.

Последњих месеци спекулисало се доста да „Самсунг" намерава да избаци паметни телефон са закривљеним екраном. Сад је и званично! Јужнокорејска фирма представила је ново „чедо“ "Galaxy Round".

Има дијагоналу екрана од 14,5 центиметара, а представљен је само два дана након што је „Ел-Џи“ најавио почетак производње паметног телефона са закривљеним екраном.

Технологија заобљених дигиталних екрана напредовала је много у последње време, а „Самсунг“ и „Ел-Џи“ су светски лидери на том пољу, који већ користе заобљене органске диоде у својим телевизорима.

Из „Самсунга“ кажу да ће заобљени екран помоћи људима да лакше провере различите информације, а чак ће моћи да виде датум, време, пропуштене позиве или мењају песме док је екран угашен.

За сада се зна да ће "Galaxy Round" бити доступан у Јужној Кореји, а када ће се, и да ли ће се појавити и у другим деловима света, остаје да се види.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи