Читај ми!

„Ајфон 5S“ напокон у рукама!

Дошао је 20. септембар, осам сати ујутру! Хиљаде љубитеља „ајфона“ чекало је сатима испред радњи да би могли да купе нове моделе, недавно представљене "5S" и "5C". У неке земље „срећа“ још није стигла, јер је зора још далеко...

Почетак продаје нових „Еплових“ телефона најављен за данас у осам ујутру, хиљаде људи дочекало је у врећама за спавање испред радњи!

Љубитељи „ајфона“ у Аустралији први су имали прилику да купе недавно представљене моделе "5S" и "5C", јер је тамо 20. септембар најпре стигао.

Иако су уређаји могли да се купе неколико сати пре тога преко интернета, власници ће на њих морати да чекају између седам и 10 дана "5S", a модел "5C" од 24 до 72 сата.

У односу на претходну годину, када је компанија у девет земаља света послала прве пошиљке нових телефона, сада у исто време, ако се не рачуна разлика због временске зоне, становници 11 држава могу да похрле у „Еплове“ радње - осим већ поменуте Аустралије, Канаде, Кине, Француске, Немачке, Јапана, Хонг Конга, Порторика, Сингапура, Велике Британије и САД.

Срећа у облику новог „ајфона“ стигла је и у „далеке“ земље Северне Америке.

До краја године, новитети америчког технолошког гиганта стићи ће у 100 земаља.

Цена за верзију "5S" износи 820 америчких долара, док за јефтинију верзију "5C" треба издвојити 698 долара, у оба случаја без уговора.