Читај ми!

Помама за „ГТА 5“, ускоро почиње "Battlefield 4" бета

Стотине хиљада људи похрлило је јуче у раним јутарњим сатима да међу првима узме своју копију „ГТА 5“. Већ су стигле и прве рецензије, препуне похвала. Љубитеље компјутерских игара обрадоваће и вест да ће од 4. октобра бити пуштена верзија "Battlefield 4" бета.

Нови ГТА 5 од јуче је у продаји, а стотине хиљада људи широм света нестрпљиво је чекало испред продавница да међу првима узме своју копију.

Једна од, до сада, најскупљих игра требало би, према очекивањима, издавачком студију „Рокстар гејмс“ да донесе зараду од милијарду и по долара.

Јучерашњи дан су обележиле и прве рецензије. Већина сајтова посвећених компјутерским играма похвалила је ту верзију, посебно истичући комплексност ликова и приче, али и графику, која је феноменално урађена.

Дијалози су сјајни, обогаћени новим реченичним склоповима и говорним обртима.
У „Рокстару“ у смислили и мноштво споредних активности које прате главне задатке.

Већина рецензија на сајтовима попут ИГН-а, Диџитал спаја, Џојстика и Јурогејмера обилује похвалама.

Ускоро почиње Battlefield 4 бета

Из „Електроник артса“ јављају да ће Battlefield 4 бета бити отворен за играче од 4. октобра.

У бета верзији биће доступна мапа Siege of Shanghai у модовима Conquest и Domination.
Коначна верзија игре изаћи ће крајем октобра за рачунаре и садашњу генерацију конзола.

За Плејстешн 4 биће на располагању од 12. новембра, а за Xbox One од 19. новембра - три дана пре него што се конзола нове генерације појави у продаји, како би играчи могли своје копије да набаве на време.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи