„ХТЦ Хармони“ ће користити "Windows Phone 8"

Нови паметни телефон тајванске компаније „ХТЦ“ користиће оперативни систем "Windows Phone 8“, и то његову најновију верзију "GDR 3“. Према информацијама које су прoцуреле у јавности, „ХТЦ Хармони“ ће имати 12 центиметара дугачку дијагоналу екрана, 32 гигабајта меморије и највероватније четворојезгарни процесор.

Спецификације дуго очекиваног „ХТЦ хармони“ паметног телефона процуреле су у јавност. Ново „чедо“ тајванске компаније користиће Windows Phone 8 оперативни систем и његову најновију верзију GDR3.

Што се хардверског дела тиче, Супер ЛЦД-3 екран високе резолуције имаће 12 центиметара дугачку дијагоналу, а телефон ће имати 32 гигабајта меморије.

Уз то иде два гигабајта радне меморије. Још се не помиње који ће процесор имати, али ако тајванска компанија жели да искористи све потенцијале GDR3 верзије оперативног система, онда се може претпоставити да ће „испод хаубе“ имати четворојезгарни процесор.

Остале спецификације укључују Beats аудио технологију и Ултрапиксел камеру.

„Хармони“ ће највероватније бити представљен у новембру.

Осим нових софтверских особина и решења, GDR3 је развијен како би подржао високу резолуцију на екранима са дијагоналом дужом од 12,5 центиметара (пет инча), као и четворојезгарне процесоре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи