„Самсунг“ осваја „четврту димензију“

Из компаније „Самсунг“ стиже ОЛЕД телевизор ултра високе дефиниције (УХД), који доноси другачији доживљај гледања садржаја, омогућен са више од осам милиона пиксела, тако да је сваки најситнији визуелни детаљ прецизно дефинисан, јасан и невероватно живописан.

Компанија „Самсунг“ представила је свој ОЛЕД телевизор ултра високе дефиниције (УХД) на ИФА 2013, највећем сајму потрошачке електронике у Европи.

Како је саопштено из „Самсунга“, УХД ОЛЕД телевизор је доказ концепта који спаја сјајне детаље УХД резолуције са одличним контрастом и бојама ОЛЕД екрана.

„'Самсунг' задржава свој водећи положај на глобалном тржишту телевизора већ осам година за редом, на тај начин што доноси пионирске иновације сваке године, укључујући врхунске екране, три-де и паметне телевизоре“, рекао је Хјун-Сук Ким извршни потпредседник и шеф "Visiual displey" дивизије у „Самсунгу“.

„Ове године представљамо нашу визију за ову индустрију, која ће као централни елемент имати квалитет које само наше УХД и ОЛЕД технологије могу да понуде“, додао је Ким.

„УХД телевизор доноси другачији доживљај гледања садржаја, који је омогућен са више од осам милиона пиксела и резолуцијом која је четири пута већа од 'Full HD', тако да је сваки најситнији визуелни детаљ прецизно дефинисан, јасан и невероватно живописан“, додају из „Самсунга“.

Истовремено, „Самсунгова“ ОЛЕД технологија представља још један искорак у погледу квалитета слике и оштрог контраста, са самоемитујућим пикселима и природним покретима.

У комбинацији, оштрина УХД и контраст и боје ОЛЕД на тржиште уводе следећу генерацију телевизора.

„Самсунг“ УХД ОЛЕД ТВ је изложен и у равном и у закривљеном облику. Закривљени УХД ОЛЕД телевизор подразумева дизајн са благом закривљеношћу, што омогућава гледаоцу да се дубље уживи у садржај и оставља упечатљивији кинематографски утисак.

Оба УХД ОЛЕД телевизора су са дијагоналом екрана од 55 инча и стоје раме уз раме са „Самсунговим" закривљеним ОЛЕД телевизором и целом породицом УХД телевизора, укључујући моделе од 110, 98 и 85 инча, као и моделе од 65 и 55 инча који су дебитовали у Европи на ИФА сајму.

број коментара 0 Пошаљи коментар