Читај ми!

Јесен стиже, игро моја

Септембар ће бити празник за љубитеље видео-игара. У наредне три недеље изаћи ће неколико наслова, међу којима су најочекиванији „ПЕС“, „ФИФА“, „Арма 3“ и „ГТА 5“. Већ од сутра, стратези ће поново моћи да уђу у кожу римских генерала у новом издању "Total War: Rome 2".

Што се више приближава јесен, по неписаном правилу, у кухињама највећих светских дистрибутера видео-игара све је ужурбанија атмосфера.

У складу са тиме, наредних месеци љубитељи видео-игара могу да очекују праву лавину нових наслова, попут ПЕС 14, ФИФA 2014, Арма 3, ГТА 5, а већ од сутра, дуго очекивани Total War: Rome 2.

Девети наслов у серијалу Total War омогућиће играчима да уђу у кожу римских владара, подижу градове, осигуравају трговачке руте и воде римске легије у борби против „варварских“ непријатеља.

Имајући у виду репутацију коју је стекао први део игре Total War: Rome, прави љубитељи стратегија једва чекају излазак наставка.

Иако је други део остао веран старом рецепту, на први поглед се види да је графика далеко боља и богатија, као и да ће битке бити још сложеније, а да ће успешно играње изискивати сате планирања.

Осим Рима, играчи ће моћи да воде и Картагину, Египат и Македонију, а у игри ће се наћи више од 100 различитих народа.

За десет дана ће изаћи и Арма 3, нови наставак популарне војне симулације, а други део септембра резервисан је претежно за љубитеље спорта, али и акција.

Тако ће 19. септембра почети нова сезона за ПЕС 2014, а недељу дана касније изаћи ће и ФИФА 14. Љубитељи акције и вожње кола моћи ће да одахну 17. септембра, када ће светло дана угледати ГТА 5.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво