Читај ми!

Последњи трејлер за "GTA 5"

Мање од три недеље остало је до изласка "GTA 5", а из „Рокстар гејмса“ стиже и последњи трејлер за игру. Са фантастичном графиком, „заразном“ музиком и експлозивним сценама препуним акције нови "GTA" обећава добар провод и нову еру игре.

„Рокстар гејмс“ избацио је последњи трејлер пред излазак петог дела култне игре GTA. За разлику од претходних, најновија „зазубица“ показује будућим играчима део приче и упознаје их са три главна лика.

Једноминутни трејлер изгледа веома импресивно, открива изузетну графику, а покрети, гестикулације и разговори подсећају више на филм са правим глумцима него на компјутерску анимацију.

GTA 5 излази 17. септембра, а у „Рокстар гејмсу“ се надају да ће главни ликови Мајкл, Тревор и Френклин, поново оживети култну франшизу.

Сваки од ове тројице имаће засебну причу и задатке. Како се ближи крај трејлера напетост расте, а приказане су различите експлозивне сцене, као што су скокови са падобраном, ниски налети млазних авиона, пуцњава и, наравно, брзa вожњa.

Пре десетак дана процурела је информација и у вези са музиком у игри. Играчи ће, наводно, слушати песме репера Кендрика Ламара, Еба Соула и панк бендова "Black Flag" и "Suicidal Tendencies".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво