Читај ми!

Инстаграм камера стиже догодине

Излазак "Socialmatic" камере заказан је за прву четвртину 2014. године. Продаваће се по цени од 299 долара. Нова играчка за љубитеље „геџета“ има предњу камеру са 14 мегапиксела, као и задњу од два мегапиксела, ЛЕД блиц, екран од 4,3 инча, четири гигабајта интерне меморије и стерео звучнике. 

Представници италијанске компаније "ADR Design" напокон су и званично најавили излазак дуго очекиване инстаграм камере.

Квалитет који обезбеђују нове технологије и печат прошлости на истој фотографији биће могућ у првој четвртини 2014. године. Како у компанији најављују, цена "Socialmatic" камере биће 299 долара.

Нова занимација за љубитеље „геџета“ поседоваће екран од 4,3 инча (око 10 сантиметара), четири гигабајта интерне меморије и стерео звучнике.

Очекивања да ће уређај имати две камере су се остварила. Ту је предња камера са 14 мегапиксела, као и задњу од два мегапиксела, као и ЛЕД блиц.

„Полароид принцип“ радује оне који желе могућност да брзо дођу и до фотографије која није у дигиталном запису.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво