Читај ми!

Пејпал тестира „плаћање лицем“

Апликација за смартфонове којом преко Пејпала можете плаћати у продавницама помоћу ваше фотографије која се на једноставан начин појављује у систему продајног објекта, тестира се у Лондону.

Познати сервис за онлајн плаћање Пејпал (Pay Pal) објавио је апликацију за паметне мобилне уређаје која омогућава корисницима плаћање помоћу препознавања њихових лица.

Опција плаћања засада је у тест фази, а спроводи се на подручју Велике Британије, конкретно у 12 продавница лондонског округа Ричмонд.

При куповини особа изабере радњу и кликне на њено име, укуца пин код у апликацију, након чега се лице те особе појави унутар система за плаћање продавнице. Затим касир кликом на слику купца наплаћује услугу.

На крају купац на свом уређају добија обавештење о износу који му је наплаћен, те уобичајену признаницу обављене трансакције путем електронске поште.

Пејпал апликација доступна је за Андроид, иОС и Виндоуз уређаје.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво