Гвирните у "Dragon Age: Inqusition"

Трећи део, сада већ, култне франшизе "Dragon Age" увешће велики број новина, али и вратити неке могућности које су у другом наставку избачене. Бирање раса ликова, увођење животиња за јахање, огромне мапе и још комплекснији свет, могућност да директно утичете и мењате околину и садржај игре, само су неке од најављених промена.

Још откад је први пут стављена на полице у продавницама 2009. године, Dragon Age је постао једна од најпопуларнијих RPG игара, а више пута је истицано да је наследник култног Baldurs Gate.

Иако је трећи део игре заказан за јесен 2014. године, компанија "Bioware" открила је велики број детаља везан за нови наставак изузетно популарне франшизе.

Неке од промена у односу на други део јесте враћање могућности бирања раса ликова које водите, као што је то било у Dragon Age: Origins, али и увођење животиња за јахање.

"Bioware" се одлучио на потез враћања избора раса ликова због сложености којом ће одисати нови наставак, као и жеље да играчима врате могућност да самим избором изгледа и расе ликова директно утичу на причу.

Тако ће, као и у првом делу игре Dragon Age: Origins, прича бити потпуно другачија ако почињете као патуљак, вилењак или човек. Осим тога, ваш сталеж ће такође умногоме утицати на каснију интеракцију. На пример, уколико се одлучите да будете племић нижи сталежи и обични људи ће гајити одређено подозрење према вама.

Због сложености окружења, изузетно детаљних и огромних мапа, уведена је могућност јахања како би се играчи лакше кретали по отвореном простору.

Што се приче тиче, Dragon Age: Inqusition смештена и између земаља источног Ферелдена и западног Орлеја. Док сви међусобно ратују отвара се портал на небу одакле излазе хорде демона.

Играчи ће почињати као инквизитори, а током игре ће градити и јачати своју инкизиторску моћ. Завршавајући задатке, чинећи услуге, претећи и помагајући играчи ће скупљати људство и злато и тако повећавати моћ своје организације.

Чињеница која је посебно занимљива јесте интеракција са околином. Уколико на пример играч наиђе током својих путовања на разрушену тврђаву, може да уложи новац, поново је изгради и од ње направи инквизиторско утврђење.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи