Читај ми!

„Отпоран на децу“ – "Galaxy S4 Active"

Мобилни телефони родитеља стално су у опасности да заврше свој радни век када их се деца дочепају. Зато је „Самсунг“ одлучио да нови паметни телефон "Galaxy S4 Active" направи отпорним на воду, прашину и ударце. Једноставно, „отпоран је на децу“.

Хиљаде мобилних телефона свакодневно заврше као жртве дечјег несташлука. Радознали малишани једноставно не могу да одоле шареним екранима и могућношћу да пусте своје омиљене игрице.

А врло добро је познато какве су дечје реакције када изгубе у својој омиљеној игри. Баш то је натерало „Самсунг“ да унапреди физичке одлике паметног телефона Galaxy S4.

Нови уређај зове се Galaxy S4 Active, а из јужнокорејске компаније истичу да је отпоран на све што деца намерно или случајно могу да му ураде.

Осим тога што тврде да је телефон отпоран на прашину и ударце, под водом може да издржи до пола сата.

Екран такође поседује Glove Touch компоненту што омогућава да се користи и са рукавицама. Тврди се да је и да Galaxy S4 Active може да снима камером под водом.

Луке Мансфилд, шеф „Самсунговог“ европског тима за иновације, рекао је да је уређај дизајниран имајућу у виду родитеље и њихове проблеме са несташним малишанима.

„Знамо да деца често користе телефоне својих родитеља. Обишли смо велики број домова где смо имали прилике да видимо гробље разбијених уређаја“, навео је Мансфилд.

Galaxy S4 Active коштаће мало више од 550 евра. Ипак, занимљиво је да гаранција не покрива оштећења узрокована песком, прашином, водом или неправилним коришћењем.

Главни ривал Galaxy S4 су „Сонијеви“ паметни телефони серије Xperia Z, лансирани у јануару, а који су водоотпорни на метар дубине и под водом могу да издрже пола сата.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво