Читај ми!

Нови „Нексус 7“ за само 229 долара

„Гугл“ ће следеће недеље представити нови таблет „Нексус 7“. Екран високе резолуције са дијагоналом од 17,8 центиментара, четворојезгарни процесор и оперативни систем Андроид 4,3 чине нови таблет импресивним, посебно ако се има у виду цена од 229, односно 269 долара зависно од величине меморије.

Друга генерација „Гугловог“ таблета Нексус 7 биће представљена 24. јула, а у поређењу са претходним таблетом имаће 17,8 центиметара дугачку дијагоналу екрана високе резолуције, пет мегапиксела камеру на задњој страни и 1,2 мегапиксела спреда.

Према информацијама које су процуреле у јавност, уочи представљања следеће недеље, корисници ће за другу генерацију Нексус 7 таблета са 16 гигабајта меморије морати да издвоје 229 долара, док ће за верзију са 32 гигабајта новчаник морати да олакшају за 269 долара.

Оперативни систем биће Андроид 4,3 Jelly Bean.

Друга генерација таблета Нексус 7 у себи ће највероватније имати четворојезгарни Qualcomm Snapdragon S4 процесор и два гигабајта радне меморије.

Прве информације су процуреле из компаније „Асус“, која производи таблет, а „Гугл“ је одмах након тога заказао конференцију и представљање 24. јула. Уз то саопштење „Андроид Централ“ је пустио и слике новог модела.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара