Читај ми!

Нови „Xbox“ je „бесконачан“!

Гејмери широм света не могу да дочекају 21. мај, када је најављена премијера нове „Мајкрософтове“ конзоле "Xbox". Према најновијим информацијама, нова гејмерска „звер“ зваће се "Infinity". Једна од новости која ће обрадовати све љубитеље ове конзоле јесте да ће нови Xbox моћи да ради без директне интернет везе.

Неколико нових информација је ове недеље испливало везано за нови Xbox који ће бити представљен 21. маја. Прва је да ће се ново „Мајкрсофтово" чедо звати Xbox Infinity (бесконачност), а друга да ће моћи да ради без интернет конекције.

У „Мајкоросфту" су, према наводима International Business Times, одлучили да реч "infinity" одсликава срж новог Xbox-a, алудирајући на то да су његове могућности бесконачне.

Пре ове нове информације шпекулисало се о разним именима, од којих најчешће Xbox Durango, што му је било развојно тајно име у „Мајкрософту".

Прве конзоле и развојни пакети већ се налазе у рукама највећих компанија за развој видео игара, укључући творце Call of Duty: Ghosts и Assasins Creed 4: Black flag.

Информација да ће Xbox моћи да функционише без интернет конекције долази од наводно процурелог меморандума из централе у Редмонду.

Арс техника тврди да је имала увид у документ који је циркуларно послат свим запосленима који раде на новој конзоли.

„Дуранго је дизајниран да донесе забаву будућности и да у том процесу буде толерантан на данашњи интернет. Постоји неколико ствари које наши корисници очекују да раде без везе са интернетом и оне би требало да раде невезано од статуса конекције. Оне укључују пуштању Blu-ray дискова, гледање телевизије и, наравно, играње single player игара", пише наводно у документу.

Уколико се ово испостави као тачно, гејмери широм света биће, најблаже речено, веома срећни.

Још једна занимљива информација везана за Xbox. „Мајкрософт" ће наступити на „Гејмскону" у августу.

„Xbox ће наступити на Гејмскону овог августа. Мајкрософт ће наступити са реченицом 'почиње ново поглавље Xbox гејминга'", потврдио је на Твитеру Грем Бојд, менаџер за друштвене мреже у Редмонду.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво