Читај ми!

Корисника Фејсбука 23 одсто више

Мада је број корисника друштвене мреже Фејсбук у САД опао за чак 11 милиона, на глобалном нивоу их има 23 одсто више у односу на 2012. годину, што значи укупно 1,1 милијарду.

Фејсбук је у последњих годину дана изгубио 11 милиона корисника у Америци, док у Великој Британији није забележен повећан број посетилаца у истом периоду, пишу интернет сајтови који се баве информационим технологијама.

Компанија „Нилсен" је саопштила резултате истраживања према коме је од марта прошле до марта ове године број корисника у САД пао са 153 на 142 милиона.

Рекорд је био постигнут у августу 2012. године, када је 158 милиона Американаца имало отворен Фејсбук налог.

Информација о мањем броју корисника у Сједињеним Америчким Државама објављена је након што је Фејсбук саопштио своје податке по којима има 1,1 милијарду корисника у целом свету, што је за 23 одсто више него лане.

Корисника који преко својих смарт телефона користе Фејсбук сада има 751 милион у свету, што је раст од 54 одсто.

Фејсбук је одбио да коментарише податке које је изнела компанија „Нилсен".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво