Читај ми!

„Верту Ти“, најлуксузнији Андроид уређај

За оне које криза не дотиче компанија „Верту“ припремила је луксузни мобилни телефон - „Верту Ти“. Цена апарата ручно израђеног од титанијума и сафира у складу је са „састојцима“ и износи 10.000 долара!

Компанија „Верту", представила је мобилни телефон „Верту Ти" (Vertu Ti). Цена му је око 10.000 долара (око 8.000 евра). За тај новац могу, на пример, да се купе чак три аутомобила „нано" индијског произвођача „Тата".

„Верту", до прошле године део „Нокије", обично за телефоне користи материјале, који су карактеристични за скупе ручне сатове.

„Ти" се ручно израђује, од титанијума и сафира. Кажу да је такорећи неуништив, јер екран може да огребе само дијамант. Посебан систем власника повезује са „Вертуовим" глобалним тимом и омогућава му да у било ком делу света нађе оно што га интересује.

„Власник новог модела је неко ко веома цени јединственост, различитост и изузетан занатски рад. То је оно што му нудимо овим телефоном. Купци су пословни људи између 35 и 50 година који телефон користе као статусни симбол", рекао је председник „Вертуа" Пери Остинг.

„Верту" се определио да у „Ти" угради оперативни систем Андроид, јер се он сада користи на више од 60 одсто тржишта и лакше се интегрише са осталим уређајима.

Превазиђен је главни проблем претходне верзије, па „Ти" подржава четири ГЕ (General Electric) технологију.

„Азија и Европа, како западна тако и источна, биће нам главна тржишта. У Азији нам је, наравно, најважнији купац Кина. Предност је што имамо своје малопродајне радње и сервисе, где раде високо обучени људи, а у Кини и стручне консултанте за кинески језик", прецизирао је Остинг.

У компанији „Верту" кажу да нису заинтересовани за масовно тржиште, што потврђује и податак да је у претходних 10 година продато само 320.000 мобилних телефона.

Управо мала заступљеност на тржишту омогућава им велику цену. Тако у компанији објашњавају своју пословну филозофију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво