Читај ми!

Дачић са делегацијом „Блекберија“

Премијер Ивица Дачић на састанку са представницима канадске компаније „Блекбери“ истакао да Србија има добре услове за развој и примену најсавременијих технологија.

Председник Владе и министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је да у Србији постоје добри услови за развој и примену најсавременијих технолошких система.

Дачић је у разговору у Београду с представницима канадске компаније за производњу мобилних телефона „Блекбери" рекао да је Србија отворила врата за најновије технологије.

Чланови делегације „Блекберија" које је предводио директор за југоисточну Европу Пауло Баптиста су на састанку у Влади Србије представили најновији систем с највишим степеном заштите за размену информација између државних органа.

Геостратешки значај Србије и лидерски положај у региону разлози су због којих „Блекбери" жели да Србија буде промотер њихових најновијих система, речено је на састанку Дачића с делегацијом „Блекберија".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво