Читај ми!

"Galaxy S4" стиже у поноћ!

„Самсунгова“ галаксија ће сутра постати богатија за још једну звезду - мобилни телефон "Galaxy S4". О каквим је новитетима реч биће много јасније након "Samsung unpacked 2013 Episode 1", заказане за сутра у поноћ по нашем времену.

Да би „Самсунг" са моделом "Galaxy S4" поновио "Let's Talk" успех апарата "Galaxy S III" мораће да понуди много више од неодољивог маркетинга, наводе страни медији пред његову сутрашњу промоцију.

Мораће да „заљуља" тржиште. Неће бити довољно да се планета облепи плавим постерима. Потрошачи очекују неке „убитачне" новитете. Посебно ће власнике "iPhone 5" и "Galaxy S III" телефона бити тешко убедити да има разлога да их замене.

Шушка се о увођењу "eye-tracking" софтвера који ваше око претвара у скролер страница (према незваничним информацијама из корејског гиганта, функционише тако што софтвер детектује када је ваше око дошло до краја видљивог текста на смартфону и аутоматски прелази на следећу страницу).

Мада, „Самсунг" ове алтернативне команде већ неко време уводи у линију "Galaxy S", попут "tilt-to-scroll", коју већина људи и не користи.

Многи стручњаци сматрају да ће се све заснивати на ојачавању базичних ствари и консолидацији „Самсунгових" снага.

Компанија прави фантастичне екране, тако да би се на новом мобилном телефону морало наћи „неко чудо".

Јужнокорејци имају и широку палету ТВ-а, камера, фото-апарата и других техничких производа, па би требало очекивати да ће "S4" без напора остваривати интеракцију са свима њима.

Такође, андроид би морао радити брже, уз дужи радни век батерије.

Рађање нове звезде у „Самсунг" галаксији најављено је у четвртак, у Њујорку, тачно у поноћ по централноевропском времену, на догађају званично названом "Samsung unpacked 2013 Episode 1". 

Тада ћемо сазнати да ли ће се многима „испунити галактички снови".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи