Живот

Тања Шикић

Тања Шикић, недеља, 06. јан 2013

Не заборавимо оне што смо их живота коштали

Ако икада током године морате у томе успети, то је током празника. Ако су још на овом свету они који су заслужни што постојите, посетите их, неизоставно. И не журите никуд, не прекидајте их, не корите, не паметујте, не истерујте „правду“ и - поједите све што вам понуде!

прочитај пристигли коментари (19)

Тања Шикић

Тања Шикић, четвртак, 19. мај 2011

Нина, хвала ти

Није Нина Радојичић најновија, права, српска звезда само зато што се зове- Даница. Нити само зато што нас је представљала на Евровизији. Има још аргумената за овај епитет али и за чињеницу да је, таква каква јесте - задужила Србију.

прочитај пристигли коментари (8)

Тања Шикић

Тања Шикић, понедељак, 29. мар 2010

Гранџ - избегавање дотеривања

Ако сте тада били макар пунолетни и живели у Србији,сигурно немате жељу да викнете „Желим да се врате деведесете!“. Нико нас опет није консултовао и ево- враћа се мода из доба почетака популарности бенда „Нирвана“. Биће ту и нечег доброг за самосвесне модне следбенике...

прочитај пристигли коментари (27)

Тања Шикић

Тања Шикић, петак, 19. феб 2010

Љубимци

Никад није било потребно бити писмен или пунолетан да бисте их имали. Данас не морате ни да лимитирате број, нити да одвајате део стана за њих...

прочитај пристигли коментари (11)

Тања Шикић

Тања Шикић, петак, 05. феб 2010

Земљани, ви сте већ освојени

Отварајући гигантско поштанско сандуче, Помоћници су запазили необично писмо исписано крупним зеленим словима: „Поштовани Земљани...

прочитај пристигли коментари (19)

Тања Шикић

Тања Шикић, уторак, 22. дец 2009

Неправда је everegreen

Бaш као што су беле „гипсане“ чарапе, џинс или памучне „бубрежњаче“ и даље свеприсутни упркос напретку цивилизације, тако је и Неправда међу водећим трендовима сваке модне сезоне- од памтивека.

прочитај пристигли коментари (6)

Тања Шикић

Тања Шикић, четвртак, 03. дец 2009

Куда иду изгубљене чарапе?

Ako je Ноје успео да сачува по пар од сваке врсте живих бића током неизвесне пловидбе а све бежећи од Великог Потопа, како ми не успевамо да сачувамо упарену ову једну врсту?

прочитај пристигли коментари (11)

Тања Шикић

Тања Шикић, четвртак, 12. нов 2009

Шта мислите о српској моди? (први део)

Недавно одржане модне манифестације су показале тек делимично ко је ко у српској моди. Већи је проблем сажетo одговорити на питање зашто домаћа мода и даље има третман „лаког штива“.

прочитај пристигли коментари (18)

Тања Шикић

Тања Шикић, понедељак, 02. нов 2009

"Није човек оно што мисли, него оно што чини"

Верицу Милановић знају као одлучну жену, израженог интегритета. Зато се нападачима супротставила, колико год је могла. Иако је сећање више боли и од операције отвореног прелома потколенице и других повреда, каже да се не каје што се својски бранила.

прочитај пристигли коментари (16)

Тања Шикић

Тања Шикић, субота, 26. сеп 2009

Ђачки модни диктати

Једни кажу да ђачке кецеље спутавају дечју индивидуалност, да су „подсетник на феудалну педагогију“. Присталице тврде да униформе могу допринети безбедности, превенцији насиља и интеграцији деце у школску средину.

прочитај пристигли коментари (37)