Читај ми!

Најмлађи члан породице Радио Београда – Радио 202 ускоро слави рођендан

Популарна „Двестадвојка" ће 27. јуна напунити 54. године. Пре тога, као загревање за рођенданско славље, организује ди-џеј журку у петак, 23. јуна од 23 сата, а траје до пет ујутру.

На једном од најоригиналнијих места у Београду, у „Клубу 20/44", на Савском кеју (Ушће бб), наступиће ди-џеј Кристијан Молнар. Оне који дођу на журку, очекује сјајан провод и музика за плес до зоре коју ће пуштати Кристијан.

„Двестадвојка" је спремила награду изненађења за особу која буде најдуже ђускала, или како то кажу на овом радију – „ко најдуже остане на ногама".

Кристијан Молнар је, иначе, један од најтраженијих ди-џејева у Србији и региону, а такође је аутор и водитељ једне од емисија ноћног програма Радија 202 Широм затворених очију.

Захваљући гласовима слушалаца из Србије и целог региона, његова емисија на „Двестадвојци" је пре две године година освојила највећу регионалну награду „Амбасадор" за најбољу радио емисију електронске музике на овим просторима.

Рођендански програм Радија 202 доноси бројна изненађења и феноменалну забаву.

Бајага, Драги Јелић и Саша Локнер свираће и певаће са слушаоцима „Двестадвојке", Зое Кида ће бити водитељ и музички уредник једне од емисија 27, а слушаћемо и наступ једног од наших најбољих блузера, Неше Златановића из групе "Тexas flood".

Већ у среду 21. јуна од 16:57 минута кад званично почиње лето, креће и седмодневни „Летњи музички маратон 202", који слушаоцима Радија 202 доноси најбољу поп и рок музику, бројне занимљиве и „откачене" музичке и летње теме.

Ту ће се наћи и Иван Дечак из групе „Ватра" у улози радијског ди-џеја, као и ексклузиван интервју са Матијасом Јабсом из групе „Скорпионс".

Будите уз Радио 202 преко еф-ем таласа, на лајв стриму на РТС Планети или сајту РТС-а, јер вас очекују бројни поклони, као и улазнице за „Двестадвојкину" ди-џеј журку са Кристијаном Молнаром, за концерт групе „Сцорпионс" и многе друге догађаје.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије