Конференција SAP NOW доноси иновације на пољу информационих технологија

SAP NOW, конференција коју организује SAP West Balkans, окупиће неке од најпознатијих експерата на пољу информационих технологија и више од 500 пословних људи, како би представили и дискутовали о технолошким иновацијама и паметним начинима пословања.

Један од говорника биће Тимо Елиот, евангелиста SAP-а, и један од најпознатијих стручњака у области аналитике, вештачке интелигенције и машинског учења. На себи својствен начин, представиће најновије вести у свом пољу, говориће о могућностима иновативних технологија које доноси SAP употпуњено конкретним примерима и интересантним статистикама.

Никос Ламбридис са Института за неуроменаџмент и глобално познати неуротренер, публику ће упознати са открићима на пољу неуронауке и њиховој вези са дигитализацијом. Инструктор и тренер за менаџмент мултинационалних компанија кроз тему Поштовање и неговање људске природе у послу специјализовао се за истраживања на пољу неуронауке и њиховој примени у менаџменту.

Иван Грујовић, регионални менаџер SAP-а говориће о начинима на које комапније могу да обнове односе са потрошачима уз помоћ савремених технологија. Тамара Тодоровић, пројектни менаџер "CallidusCloud"-а представиће своју компанију која је од ове године део SAP-а и објаснити предности новог производа SAP портфолија.

Током конференције, SAP ће организовати и панел дискусију из области људских ресурса Time to love your work again! како би стручњаци размотрили ситуацију, трендове и изазове у области људских ресурса и дигиталне трансформације у тој области.

„Уколико се питате како ће изгледати будућност пословања SAP ће представити своју визију како компаније треба да се трансформишу да би пословале интелигентно на годишњој конференцији SAP NOW. На конференцији ћемо причати о трансформативним технологијама и њиховој улози у пословању. Један од главних циљева ове конференције јесте размена искуства, а посетиоци ће имати прилику да на лицу места испробају најновија SAP-ова демо решења“, рекла је Жуна Љубичић, маркетинг менаџер компаније SAP West Balkans.

Конференцију су подржали златни партнер „Атос“ и партнери Б4Б, "Coming Computer Engineering", "DXC Technology", "Enetel Solutions", ITBO, "M&I Systems", "Sapiens Solutions", "Slov Shore" и S&T.

Конференција SAP NOW одржаће се у уторак, 9. октобра 2018. у Југословенском драмском позоришту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије