Аутомобили и хостесе на Сајам привукли већ 53.000 људи

Овог викенда, Београдски сајам аутомобила посетило је чак 43.000 људи, што је више него у току претходних сајмова аутомобила. Од почетка Сајма, посетило га је већ 53.000 љубитеља аутомобила. Јуче на пример није било места на паркингу, који прима 2.000 возила, а на Сајам је дошло 25.000 посетилаца. Продавци кажу да је продаја кренула, а купци да је понуда добра и да су цене прилагођене економској ситуацији.

У управи Сајма кажу да број посетилаца расте сваког дана у просеку за 2.500 људи, што чини ову манифестацију једним од највећих сајмова одржаних у Београду ове године. Гужве је мање, јер се Сајам проширио на 10 хала, где више од 400 излагача представља више од 100 премијера аутомобила и мотоцикала.

Александар Ивковић истиче да овогодишњи Сајам има све услове да буде најбољи у последње три деценије: „У 10 хала Београдског сајма, уколико рачунамо Халу 2 која има три нивоа, онда је то практично 12 изложбених простора. То заиста подсећа на крај осамдесетих година прошлог века, када је Сајам аутомобила био на том нивоу.“

Својеврсна атракција су и девојке, које су ове године, да би радиле на штандовима, морале да прођу обуку и науче све о аутомобилу поред којег стоје. Веома су едуковане и често изненаде и најобавештеније купце.

Новинар Туристичких новина Драган Станимировић истиче да 53. међународни сајам аутомобила има најлепше одевене девојке: „Наше девојке су уљудније и обучене тако да сада до изражаја долазе аутомобили више него саме девојке.“

Продавци кажу да се продаја полако буди, а оно што је ново, одмах је продато. На пример, за СУВ возила која коштају и више од 20.000 евра – мора да се стане у ред за куповину. Рок испоруке је шест месеци, што је неки европски просек.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво