Посебни попусти и понуде на Сајму аутомобила

Међународни салон аутомобила и мотоцикала у Београду биће одржан од 24. марта до 2. априла на Београдском сајму, а излагачи ће се ове године представити у чак 10 сајамских хала. На сајму учествује више од 410 излагача из тридесетак земаља, 34 аутомобилска бренда и први пут „Ролс Ројс“ и „Ферари“. За оне које желе да купе аутомобил, сајам је добра прилика – ту се очекује и највећи попуст.

Највећи домаћи произвођач возила фабрика „Фиjат-Крајслер аутомобили“ ове године решио је да по принципу откупа возила и рециклаже одобри попусте од 1.000 до 4.000 евра.

Тако се чак три аутомобила – „фијат 500“, „фијат 500-Л“ , „фијат типо“ могу купити по јединственој цени за по само 9.990 евра, а месечна рата уз учешће може бити 99 евра. Италијанска компанија жели да дође до домаћег купца и зато нуди најниже цене у региону.

„Први пут 'Фијат' даје аутомобиле 'фијат 500' на фабрички лизинг. Платите 199 евра, ми све радимо уместо вас, а ви само сипате бензин и после годину дана, ако не желите, можете да га вратите. Можете то и после две године, а све време најма ми вам издајемо рачун који можете ставити у трошкове пословања. Километража је неограничена“, рекао је комерцијални директор фирме „Фијат аутомобили Србија“ Умберто Јанучели.

Увозници кажу да ће купци моћи да добију попусте не само кроз цену возила. Они који буду нудили аутомобиле без камате, већ су је зарачунали као попуст произвођача, па зато треба добро проучити понуде.

„Попуста ће бити не само кроз цену већ и кроз пакете опреме, дугорочне сервисе, продужење гаранције и кроз финансирање. Свако треба да одабре шта му лежи“, истакао је председник Српске асоцијације увозника аутомобила и делова Милош Петровић.

Већина продаваца каже да су купци спремни и наоружани знањем и информацијама. Они долазе да се ценкају и понекад боља опрема и зимске гуме на поклон могу да утичу на продају. До четвртка сви могу да изведу рачуницу и донесу одлуку у своју корист.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво