Нова серија паметних телефона „Галакси А“

„Самсунг“ је представио најновију серију телефона „галакси А“, коју одликује одличан дизајн, унапређена камера и функције које ће свакодневни живот корисника учинити једноставнијим. У Европи ће нова серија бити доступна од фебруара и то у две варијанте, А5 са екраном од 5,2 инча, као и А3 са екраном од 4,7 инча.

„У 'Самсунгу' се увек трудимо да нашим клијентима обезбедимо најнапредније производе на тржишту“, изјавио је Д. Ј. Кох, председник Одељења за мобилне комуникације у компанији „Самсунг“.

„Најновија серија А то само потврђује. Спојили смо наш јединствени приступ дизајну и 'галакси' функције које су клијенти заволели, како бисмо обезбедили додатне перформансе без компромиса на рачун стила.“

„Галакси А“ се одликује металним оквиром и три-де стакленом задњом страном која је инспирисана наслеђем дизајна „Самсунгових“ премијум уређаја. Са елегантним тастерима за камеру и повратак у почетни мени, овај уређај је компактан више него икада до сад, удобан како за држање у руци, тако и за употребу.

„Галакси А“ долази у четири модерне боје: „небеско-црној“, златној песак“, „плавој измаглици“ и „пастелној розе“.

Са новом серијом „галакси А“, никада није било лакше овековечити посебне тренутке и створити трајне успомене, захваљујући унапређеној предњој и задњој камери. Напредна технологија ових камера сада нуди прецизно аутофокусирање, које даје живописне и оштре слике, чак и када се камера користи у условима слабог осветљења.

Снимање селфија такође никад није било лакше. Уз додир екрана било где на његовој површини могуће је снимити селфи високе резолуције помоћу покретног поља за активирање камере, док се екран може користити као предњи блиц за боље осветљене слике.

Осим тога, камера на новим моделима нуди поједностављени кориснички интерфејс (UX), који корисницима омогућава да брзо промене ефекте и филтере на фотографијама.

Власници нове серије А такође могу да употребљавају специфичне програме рада, као што је програм прилагођен сликању хране (Food Mode) и да унапреде боју и контраст одређених снимака.

„Галакси А“ је дизајниран тако да одговори на захтеве свакодневног живота својих корисника и доноси неколико омиљених функција преузетих са премијум модела, „галакси С7“:

– Први пут, серија „галакси А“ нуди отпорност на воду и прашину у складу са стандардом ИП68, што доноси овом телефону отпорност на временске услове као што је киша, песак или прашина, као и на зној корисника, тако да се може носити скоро свуда.

– Дуже трајање батерије значи да корисници сада могу дуже да остану у вези са свима око себе, док им брзо пуњење омогућава да свој уређај напуне до пуног капацитета брже него икада раније. „Галакси А“ такође је опремљен реверзибилним УСБ портом типа Ц за лакше повезивање.

– Функција „Увек на екрану“ (Always on Display), која одржава одређене делове екрана стално укљученим и омогућава кориснику да провери кључна обавештења, а да притом уређај остаје „успаван“, што штеди и време и батерију.

Проширена меморија и микро СД подршка до 256 гигабајта меморије значи да корисници могу да снимају садржаје без претеране бриге о простору за складиштење података.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије